Ingredienten (voor 3 personen)
3 moten zalm
1 zakje Japanse teriyaki saus AH
250 gram noodles
400 gram roerbak groenten
1 rode peper in stukjes zonder zaadjes
verse koriander
Bereiding:
- Zet een pan met water en wat zout op het vuur voor de mie.
- Droog de zalm af en doe er wat zout en peper op.
- Verhit in een wok wat olie en bak de wokgroenten circa 8 minuten.
- Bak de zalm op hoog vuur aan iedere kant circa 3 minuten (rosé van binnen). Laat de zalm in
aluminiumfolie even rusten.
- Doe de mienestjes in het kokende water, draai het vuur uit en laat 4 minuten staan.
- Doe de teriyakisaus en de gesneden rode peper bij de wokgroenten en laat even kort sudderen.
- Giet de mie af.
- Schep op elk bord wat mie, wat groenten met saus en leg de zalm ernaast. Bestrooi met koriander.